Τρίτη 21 Απριλίου 2015

CUPCAKES OREO

CUPCAKES OREO



Cupcake OREO 
 
Για τα κέικ
  • 130 γραμμ. βούτυρο λιωμένο

  • 200 γραμμ. ζάχαρη
  • 180 γραμμ. γάλα
  • 40 γραμμ. λικέρ αμαρέτο
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 250 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 12 μικρά σοκολατένια μπισκότα τύπου OREO

  • Εκτέλεση:

    Για τα κέικ
    -Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    -Βάζουμε 12 χαρτάκια στις θήκες και ένα ολόκληρο μπισκότο σε κάθε θήκη.
    -Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη.
    -Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο (όχι καυτό), το γάλα, τα αυγά και το λικέρ.
    -Ανακατεύουμε με ένα αυγοδάρτη ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
    -Με μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, να αφρατέψει το μείγμα.
    -Ρίχνουμε το μείγμα στις θήκες.
    -Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 20΄- 22΄.


    

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου