Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜUFFINS ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟΥ

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜUFFINS ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟΥ



                                                                                                                   Για 12 κομμάτια



Υλικά

  • 100 γραμμ. χυμό πορτοκάλι
  • 100 γραμμ. λάδι
  • 120 γραμμ. μέλι
  • 60 γραμμ. σιρόπι φραγκοστάφυλου ( sirop de cassis)
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. μπέϊκιν
  • αλεύρι μαλακό όσο πάρει

  •  
     
    Εκτέλεση

    -Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τον χυμό με το λάδι.
    -Προσθέτουμε το μέλι. Αν δεν είναι πολύ ρευστό βάζουμε το μπωλ πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που βράζει για να διαλυθεί πιο εύκολα.
    -Ρίχνουμε το σιρόπι, την κανέλα και το μπέϊκιν και ανακατεύουμε.
    -Τέλος το αλεύρι ρίχνουμε όσο πάρει για να γίνει μία ρευστή ζύμη την οποία θα χρησιμοποιήσουμε ένα κουτάλι για να γεμίσουμε τις θήκες.
    -Ψήνουμε στους 160C-170C για 20 λεπτά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου